Krema za brijanje

Najprodavaniji

Otkrijte najbolje kreme za brijanje

Jednostavno i brzo brijanje bez iritacija? Izaberite kremu za brijanje u tubi, praktičnom sticku ili posudici i zaboravite na sitne ogrebotine i crvenilo.

Zašto koristiti kremu za brijanje

  • Kreme za brijanje omekšavaju bradu i dlačice te sprječavaju trenje između kože i uređaja za brijanje. Tako štite kožu od iritacija i ozljeda.
  • Kreme za brijanje su idealne za mokro brijanje brade britvom, brijačem ili klasičnom britvicom.
  • Kremasta tekstura olakšava nanošenje preparata za brijanje, čineći ga sličnim nanošenju pjene za brijanje. Istovremeno omogućuje lako klizanje britvice po koži.
  • Mnoge kreme za brijanje ujedno i njeguju kožu, umiruju je, hrane i hidratiziraju. Stoga su idealan izbor za osjetljivu i suhu kožu lica.

Naš savjet: Za ravnomjerno nanošenje kreme za brijanje, upotrijebite četku za brijanje.

Krema prije brijanja

Ako imate jako tvrdu i gustu bradu, isprobajte posebnu kremu prije brijanja. Omekšat će bradu i pripremiti kožu lica na brijanje. Kreme prije brijanja nanose se na lice prije klasičnih preparata za brijanje kao prvi korak rutine.

Na notino.hr ćete pronaći velik izbor krema za brijanje za osjetljivu kožu ili tvrdu bradu brandova Proraso, American Crew, Weleda i drugih. Ne zaboravite ni temeljitu njegu nakon brijanja, za koju su osobito pogodni balzami i vode poslije brijanja.