Četka za brijanje

Filter
Cijena

do

Pokloni i akcije
Ocjene
  •   3

Poklonik ste klasičnog brijanja i tražite kvalitetnu opremu za savršeno glatko lice? Ono bez čega sigurno nećete moći je kvalitetna četka za brijanje kojom ćete sapun ili pjenu za brijanje ravnomjerno nanijeti na lice.

Kakva vlakna odabrati?

  • Prirodna vlakna su klasik. Među najboljima su četke za brijanje s čekinjama od dlake jazavca. Vrlo su meke i stvaraju bogatu pjenu koja olakšava pokrete britve za brijanje.
  • Umjetna vlakna možda neće pripremiti kožu za brijanje tako dobro kao prirodna, ali zato su pravi izbor za vegane i osobe alergične na životinjsku dlaku. Osim toga, četke sa sintetičkim vlaknima imaju povoljniju cijenu i relativno dug vijek trajanja.

Kako koristiti četku za brijanje?

Prije prve upotrebe četku temeljito operite sapunom i vodom. Prije svakog sljedećeg brijanja dovoljno je namočiti je u vruću vodu. Kružnim pokretima od sapuna za brijanje napravite bogatu pjenu i nanesite je na lice. Odmah nakon upotrebe isperite četku i ostavite je da se osuši. Nikad ne odlažite još mokru četku u zatvorene toaletne torbice ili putne futrole.

Birajte kvalitetu i poklonite povjerenje  četkama za brijanje provjerenih brendova poput Wilkinson Sworda, Captain Fawcetta ili Edwina Jaggera  i uživajte u savršeno obrijanom licu.