MontaleVanille Absolu parfemska voda za žene

1×
Montale Vanille Absolu parfemska voda za žene
Montale Vanille Absolu parfemska voda za žene
Raspakirani proizvod, koji može biti korišten i bez originalnog pakiranja.
RASPAKIRANO
100 ml
528,75kn

1 kom na zalihi | Kod: MNT04472

Raspakirani proizvod, koji može biti korišten i bez originalnog pakiranja.

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 21. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
petak 21. 01. 2022.

Čista senzualnost u flakonu. Upravo takva je uniseks parfemska voda Montale Vanille Absolu. Zahvaljujući njoj upoznat ćete pravi karakter vanilije. Za sve ljubiteljice i ljubitelje ovog sastojka ova parfemska voda postat će nenadmašiv dodatak i ovisnost koje se nikada neće htjeti odreći.

  • orijentalni miris s vanilijom za muškarce i žene
  • topla i začinska
  • najbolje će se istaknuti u zimskim mjesecima

Sastav mirisa
Božanstvena nota vanilije se u mirisu Vanille Absolu razvija u svoj svojoj ljepoti. Njezin prirodno drvenasti karakter blago naglašava sandalovina, a začinske note ističe lagani dašak klinčića i cimeta. Rezultat je nježan, gurmanski miris, koji grije onoga tko ga nosi poput zagrljaja punog ljubavi.

Priča o mirisu
Apsolut je oblik u kakvom miris Montale Vanilla Absolu otkriva vaniliju i daje nam priliku da je dubinski upoznamo u njezinu autentičnom obliku. Od 2008. postao je neophodan dodatak mnogim muškarcima i ženama.

Sastav

Sadržaj
klinčić, vanilija, sandalovina, cimet
Vrsta mirisa
orijentalni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.