MontaleSweet Oriental Dream parfemska voda uniseks

3×
Montale Sweet Oriental Dream parfemska voda uniseks
Montale Sweet Oriental Dream parfemska voda uniseks
100 ml
705,00kn

Dostupno | Kod: MNT1537
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
četvrtak 20. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
četvrtak 20. 01. 2022.

Zavirite iza zastora veličanstvenog istočnjačkog harema.

San o egzotičnim pustinjama u Arabiji, obavijenima tajanstvenošću, može postati stvarnost. Na valu vanilije i badema s medom, uniseks parfemska voda Montale Sweet Oriental Dream odnijet će vas ravno u toplu istočnjačku zemlju. U njezin duboki, pomalo gurmanski karakter odmah ćete se zaljubiti. Uvjerite se u njezinu zaraznost na vlastitoj koži.

  • orijentalni parfem s notama badema i meda
  • za sve muškarce i žene koji vole originalne, postojane parfeme
  • odlično se ističe u hladnijim jesenskim i zimskim danima

Sastav mirisa
Parfemska voda Oriental Dream napravljena je od prirodnih sastojaka najviše kvalitete. Jamči cjelodnevnu postojanost, bez obzira na to kako provodite vrijeme. Mirisna kompozicija osvojit će vas otmjenim mirisom francuske ruže Centifolia, nesvakidašnjim bademima u medu i slatkom vanilijom. Ova je kombinacija jedinstvena, pomalo tajanstvena i vrlo zarazna.

Priča o mirisu
Miris Montale Sweet Oriental Dream kreirao je 2005. cijenjeni parfumer Pierre Montale. Njegovi mirisi, kao i on sam, često se opisuju kao zagonetni, što potvrđuje i parfemska voda Oriental Dream.

Ovaj parfem namijenjen je ženama i muškarcima koji žive za sve što je orijentalno i obavijeno tajnom. Kvaliteta i originalnost odražavaju se i u atraktivnom srebrnom flakonu, izrađenom od praktičnog aluminijskog materijala koji štiti parfem unutar njega.

Sastav

Sadržaj
vanilija, badem, ruža, med
Vrsta mirisa
orijentalni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.