Montale Ristretto Intense Caféparfemski ekstrakt uniseks

Montale Ristretto Intense Café parfemski ekstrakt uniseks
Montale Ristretto Intense Café parfemski ekstrakt uniseks
100 ml

Kod: MNT04822 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Montale Ristretto Intense Café
Sastav

Pripremite se na pitanja znatiželjnika. Uniseks parfem Montale Ristretto Intense Café zasigurno će izazvati brojna pitanja o vašem mirisu. Njegova sofisticirana mirisna kompozicija jednostavno će zaludjeti sve prolaznike.

  • orijentalni miris
  • slatki miris
  • za sve koji se ne boje istaknuti u masi
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama
  • prije svega za hladnije vrijeme

Sastav

Sadržaj
vanilija, karamel, drvene note, pržena zrna kave, turska ruža, bijeli mošus, jantar
Vrsta mirisa
orijentalni, gurmanski

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Ristretto Intense Café