Montale Red Vetiver parfemska voda za muškarce

Montale Red Vetiver parfemska voda za muškarce
Montale Red Vetiver parfemska voda za muškarce
Besplatna dostava
100 ml
840,00kn

Kod: MNT1541 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Montale Red Vetiver
Sastav

Koliko senzualnosti ima u jednom orijentalnom mirisu otkrit će vam muška parfemska voda Montale Red Vetiver . Vas i sve oko vas začarat će svojom mističnom aurom punom tajanstvenih zagonetki.

  • orijentalni miris
  • drvenasti miris
  • naglašava seksipil i urođenu muževnost
  • topao parfem, idealan za hladnije dane

Sastav

Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Vrsta mirisa
orijentalni, drveni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Red Vetiver