MontaleOud Pashmina parfemska voda uniseks

Montale Oud Pashmina parfemska voda uniseks
Montale Oud Pashmina parfemska voda uniseks
100 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: MNT04883

Otkrijte parfem koji izmiče svim normama, a pritom vješto naglašava vašu osobnost. Uniseks parfemska voda Montale Oud Pashmina je upravo onaj parfem koji ističe vašu originalnost.

  • za osobe nekonvencionalnog stila
  • uniseks parfem

Sastav

Sadržaj
vanilija, mošus, ruža, drvo agara
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.