Preskočite na glavni sadržaj
Montale Intense Roses Musk parfemski ekstrakt za žene
Montale Intense Roses Musk parfemski ekstrakt za žene
Montale Intense Roses Musk parfemski ekstrakt za žene
Sadržajruža, jasmin, jantar, mošus
Vrsta mirisacvjetni

Zatvorite oči, zamislite ogroman buket prekrasnih ruža. Točno tako miriše Montale Intense Roses Musk parfemski ekstrakt za žene. Aromu ruža nadopunjava senzualni mošus, tople note ambre i zavodljivi jasmin koji zajedno stvaraju elegantan, neodoljiv i dugotrajan parfem.

  • cvjetni miris s notama ruže
  • u laganom aluminijskom flakonu
  • idealan za svaki dan

Sastav mirisa
U mirisnoj kompoziciji Montale Intense Roses Musk intenzivnog, vrlo koncentriranog parfema ćete, osim akorda ruže, osjetiti i mošus, zajedno s notama jasmina i ambre. Ruža se u svojem najčišćem obliku predstavlja u profinjenom skladu s rijetkim mošusom. Ovaj zadivljujući duo naglašavaju tragovi ambre i jasmina koji daju parfemu eleganciju. Cijela aroma koja spaja dominantnu stranu ruže i mošusa s bijelim, cvjetnim, životinjskim aspektima, uključujući ambru, prekrasno je ženstvena, intenzivna, elegantna, iskričava i usklađena, a tu je i dobra doza senzualnosti.

Priča o mirisu
Parfem Montale Intense Roses Musk je lansiran 2015. Iza njegove mirisne kompozicije stoji čuveni Pierre Montale. Parfemski ekstrakt se krije u luksuznom, dizajnerskom, aluminijskom flakonu koji ne samo da je lagan i elegantan, već štiti parfem i od svjetlosti.

MontaleIntense Roses Musk parfemski ekstrakt za žene

4×
100 ml
117,70

Dostupno | 117,70 / 100 ml, PDV uključen | Kod: MNT2253
1
Želim znati više o graviranju
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 23. 07. 2024.
Osobno preuzimanje
utorak 23. 07. 2024.