Skip to main content

MontaleChocolate Greedy parfemska voda uniseks

11×
Montale Chocolate Greedy parfemska voda uniseks
Montale Chocolate Greedy parfemska voda uniseks
Preporučena maloprodajna cijena
705,00kn

Uštedite 16%
100 ml
589,00kn

Dostupno | Kod: MNT1536
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

Parfem toliko delikatan da ćete vi i vaša okolina odmah početi sliniti? To je upravo Montale Chocolate Greedy uniseks parfemska voda. Ovaj gurmanski, izuzetno nježni orijentalni parfem s notama kakaa i vanilije otopit će se na vašoj koži poput kockice čokolade u ustima.

  • profinjeni gurmanski parfem s upečatljivim akordom kakaa i vanilije
  • neophodnost za sve ljubitelje čokolade
  • najbolje se ističe u hladnijim mjesecima

Sastav mirisa
Mirisna kompozicija sastoji se od akorda kave, kakaa, tonka-graha, gorke naranče, vanilije i suhog voća. Samo jedno mirisanje i sjetit ćete se luksuznih čokoladnih pralina bogato prelivenim kakaom. Lagani podton gorke naranče dovodi čitav mirisni sastav do savršenstva.

Priča o mirisu
„Zamotani“ parfem u srebrnom aluminijskom parfemu delikatan je poput kremaste ​​čokolade. Kreirao ga je parfumer Pierre Montale, a lansiran je 2007. kao prava oda čokoladi. I sami ćete se uvjeriti da Montale Chocolate Greedy parfem potpuno ispunjava ovu misiju.

Sastav

Sadržaj
suho voće, gorka naranča, kakao, vanilija, tonka grah
Vrsta mirisa
orijentalni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.