Montale Black Aoud parfemska voda za muškarce

8×
Montale Black Aoud parfemska voda za muškarce
Montale Black Aoud parfemska voda za muškarce
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
865,00kn

Uštedite 37%
100 ml
542,00kn

Kod: MNT1555 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis Montale Black Aoud
Sastav

Prvi parfem brenda Montale, parfemska voda Montale Black Aoud, ističe kompleksnost pomalo mračnog mirisa ouda, odnosno agarovog drva.

  • topao, životinjski miris
  • agarovo drvo u orijentalnoj kombinaciji s ružom i pačulijem
  • intenzivan, snažan i postojan

Sastav mirisa
U svom kultnom parfemu, parfumerska kuća Montale koristi agarovo drvo iz Kambodže vrhunske kvalitete, čineći da do izražaja dođu svi aspekti njegovog složenog mirisa. Potom ga profinjeno podcrtava tradicionalnim arapskim notama pačulija, bijelog mošusa i ruže, koji ga pretvaraju u miris tajanstvene orijentalne pustolovine. Intenzivna, mračna i životinjska parfemska voda Black Oud dočarat će vam atmosferu duboke noći u suhom pustinjskom kraju.

Priča o mirisu
Black Aoud je prvi parfem brenda Montale lansiran 1993. Proslavio je svog tvorca, parfumera Pierrea Montalea, kao osobu koja zna spojiti modernu parfumersku znanost s bogatom tradicijom arapskog svijeta. Rezultat je pun, taman miris, koji svoj trag ostavlja u mislima svakoga tko se s njim susretne.

Sastav

Sadržaj
mošus, drvo agara, pačuli, ruža, mandarina, labdanum
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Black Aoud8