Skip to main content

MontaleAoud Leather parfemska voda uniseks

4×
Montale Aoud Leather parfemska voda uniseks
Montale Aoud Leather parfemska voda uniseks
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
865,00kn

Uštedite 19%
100 ml
694,80kn

Dostupno | Kod: MNT1551
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

Idete na spoj, zabavu ili kavu s prijateljima? Uniseks parfemska voda Montale Aoud Leather idealna je za sve prilike kada želite zablistati. Otkrijte i vi parfem koji će savršeno upotpuniti vašu jedinstvenu karizmu.

  • kožni miris
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
koža, kardamom, bergamot, jantar, papar, šafran, drvo agara
Vrsta mirisa
kožni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.