Montale Aoud Cuir d'Arabie parfemska voda za muškarce

1×
Montale Aoud Cuir d'Arabie parfemska voda za muškarce
Montale Aoud Cuir d'Arabie parfemska voda za muškarce
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
865,00kn

Uštedite 17%
100 ml
714,00kn

Kod: MNT1635 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 04. 2021.

Opis Montale Aoud Cuir d'Arabie
Sastav

U otkrivanju muževnosti, snage i hrabrosti, skrivenih duboko u vama, pomoći će muška parfemska voda Montale Aoud Cuir d'Arabie . Mirisom dominira muževnost i na svakom će koraku vjerodostojno naglasiti vaš karakter.

  • kožni miris
  • drvenasti miris
  • za muškarca koji se ne boji biti svoj
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • jedinstven parfem za posebne prilike

Sastav

Sadržaj
koža, breza, drvo agara, duhan
Vrsta mirisa
kožni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Aoud Cuir d'Arabie1