Miu Miu Miu Miuparfemska voda za žene

Miu Miu Miu Miu parfemska voda za žene
Miu Miu Miu Miu parfemska voda za žene
859,00kn

Uštedite 16%
100 ml
720,30kn

Kod: MIU0072 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 28. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 30. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Miu Miu Miu Miu
Sastav

Mladenačka, razigrana, živahna – takva je parfemska voda Miu Miu istog branda. Prepustite se i vi radosnom mirisu koji će vam osigurati odlično raspoloženje tijekom cijelog dana.

  • svježi cvjetni miris
  • za modernu i energičnu ženu
  • idealan za svakodnevno nošenje

Sastav mirisa
Dominantni element mirisne kompozicije, koji je istovremeno i otvara, je senzualna i elegantna esencija đurđice. U srcu je podržava opojni jasmin, ruža i svježi zeleni tonovi. Ova nježna i bezazlena predigra je u suprotnosti s tamnijom bazom koja u sebi skriva Akigalawood® – sastojak koji nastaje ekstrakcijom iz pačulija i ima ugodno drvenastu i malo paprenu aromu.

Priča o mirisu
Talijanska dizajnerica Miuccia Prada je uvijek željela odraziti svoju zaigranost i kreativnost u svijet mode i ljepote. I zato je 1998. je osnovala mlađu sestricu Prade – brand Miu Miu – koji u sebi kombinira neočekivane kontraste suvremenog svijeta. Takva ideja odražava i prvi miris branda koji je predstavljen 2015.

Sastav

Glava
bergamot, đurđica, limun
Srce
zeleni tonovi, crni ribiz, jasmin, divlja ruža, breskva
Baza
Akigalawood®, bijeli mošus
Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Miu Miu

Kreativni modni brand Miu Miu pun je proturječnosti, balansira između jednostavnosti i provokativnosti. Odraz je suvremene zavodljive žene koja se ne pridržava konvencija i s uživanjem radi sve kako ona želi.

Brand je nazvan po unuci osnivača modne kuće Prada. Talijanska modna kreatorica Miuccia Prada namjerno se okrenula drugom smjeru od onog tradicionalne estetike svojega obiteljskog branda, te je pod imenom Miu Miu osvojila prostor za osobni kreativni izražaj. U vrijeme kada je Prada priznavala modni minimalizam, brand Miu Miu nudio je protutežu – senzualno i buntovničko poimanje mode.

Tako je 2015. godine tržištu predstavljen prvi parfem Miu Miu. Njegova izuzetna cvjetna aroma i nekonvencionalni dizajn bočice brzo su osvojili srca žena diljem planete, a miris Miu Miu postao je pojam u svijetu proizvodnje parfema.

Ocjena Miu Miu Miu Miu