Lalique Soleilparfemska voda za žene

1×
Lalique Soleil parfemska voda za žene
Lalique Soleil parfemska voda za žene
Besplatna dostava
100 ml
915,00kn

Kod: LAL02302 | Dostupno
1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
srijeda 09. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 11. 12. 2020.

Opis parfema Lalique Soleil
Sastav

Neka vas i u oblačnim danima probudi sunce. Snagu njegovih zlatnih zraka utjelovila je ženska parfemska voda Lalique Soleil. Njezin izrazito ženstven miris, sladak poput mliječne pjene café lattéa i neodoljiv poput zanosnog brončanog tena, sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice.

  • voćno-cvjetni parfem
  • za žene koje obožavaju sunce
  • savršen za svaki dan

Sastav mirisa
Uvod će vas nježno dotaknuti kombinacijom triju gorko-slatkih sastojaka; kardamoma, mandarine i gorkih badema. Ubrzo će ih zamijeniti svježe note jasmina, sorbeta od kruške i nježnog café lattéa. Sandalovina s ružičastim pralinama i mošusom dat će parfemu čist i profinjen završetak.

Priča o mirisu
Osim samim svojim mirisom, Lalique Soleil će vas oduševiti i dekorativnim flakonom, na kojem se ističe elegantni lančić u boji zlata. Njegov dizajn evocira umjetnost art décoa, stila koji je bio popularan 20-ih godina prošlog stoljeća.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
mandarina, gorki badem, kardamom
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin, latté, sorbet od kruške
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
mošus, sandalovina, praline
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Soleil1