Lalique Soleilparfemska voda za žene

1×
Lalique Soleil parfemska voda za žene
Lalique Soleil parfemska voda za žene
Besplatna dostava
100 ml
915,00kn

Kod: LAL02302 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 08. 2020.

Opis parfema Lalique Soleil
Sastav

Neka vas i u oblačnim danima probudi sunce. Snagu njegovih zlatnih zraka utjelovila je ženska parfemska voda Lalique Soleil. Njezin izrazito ženstven miris, sladak poput mliječne pjene café lattéa i neodoljiv poput zanosnog brončanog tena, sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice.

  • voćno-cvjetni parfem
  • za žene koje obožavaju sunce
  • savršen za svaki dan

Sastav mirisa
Uvod će vas nježno dotaknuti kombinacijom triju gorko-slatkih sastojaka; kardamoma, mandarine i gorkih badema. Ubrzo će ih zamijeniti svježe note jasmina, sorbeta od kruške i nježnog café lattéa. Sandalovina s ružičastim pralinama i mošusom dat će parfemu čist i profinjen završetak.

Priča o mirisu
Osim samim svojim mirisom, Lalique Soleil će vas oduševiti i dekorativnim flakonom, na kojem se ističe elegantni lančić u boji zlata. Njegov dizajn evocira umjetnost art décoa, stila koji je bio popularan 20-ih godina prošlog stoljeća.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
mandarina, gorki badem, kardamom
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin, latté, sorbet od kruške
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
mošus, sandalovina, praline
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Soleil