Lalique L'Insoumis Ma Force toaletna voda za muškarce

Lalique L'Insoumis Ma Force toaletna voda za muškarce
Lalique L'Insoumis Ma Force toaletna voda za muškarce
100 ml
294,40kn

Kod: LAL01615 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 11. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 14. 05. 2021.

Opis Lalique L'Insoumis Ma Force
Sastav

Vjerujte svom instinktu. Njegova snaga će vas voditi poput nepogrešivog kompasa. Muška toaletna voda Lalique L'Insoumis Ma Force namijenjena je odvažnim pustolovima koji slušaju svoju intuiciju i idu za svojim snovima. Drvenaste note mirisa utjelovljuju muževnost i neustrašivost.

  • aromatičan, drvenasti miris
  • za neustrašivog muškarca koji slijedi svoje instinkte
  • pogodan za svakodnevno nošenje

Sastav mirisa
Već u uvodnim notama osvojit će vas osvježavajući limun, sočna zelena jabuka i začinske note kardamoma. Srce mirisa otvaraju opojna lavanda, ljubičica i nezamjenjive note ružmarina. Mirisna kompozicija stoji na bazi od toplog drva kašmira.

Priča o mirisu
Rubovi bočice ukrašeni su grafičkom reinterpretacijom motiva paprati koju je prvi puta predstavio francuski umjetnik René Lalique još 1926. na slavnim ukrasnim vazama Tourbillons. Reljef čini da rubovi flakona izgledaju poderano što upućuje na impulzivni temperament ovog muževnog mirisa.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
zelena jabuka, limun, kardamom
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
list ljubice, ljekovita lavanda, ružmarin
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Limbanol, drvo kašmira
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique L'Insoumis Ma Force