Preskočite na glavni sadržaj

Lab Series

Lab Series

 Inovativna, vrhunska i maksimalno učinkovita njega kreirana po mjeri muške kože – to je kozmetika Lab Series, koja muškarcima diljem svijeta pomaže izgledati i osjećati se što bolje.

Priča branda Lab Series započela je 1987. Njegova filozofija proizlazi iz spoznaje da se muška i ženska koža razlikuju, pa se stoga razlikuju i njihove potrebe. Zato muškarci trebaju kozmetičke proizvode krojene po mjeri njihove kože. Lab Series nudi muškarcima rješenja utemeljena na naprednoj tehnologiji, potkrijepljena znanstvenim istraživanjima i dugogodišnjim iskustvom. Brand također pridaje pozornost načinu na koji muškarci pristupaju njezi lica i tome kako žele upotrebljavati kozmetiku.

U ponudi branda Lab Series možete pronaći sve što vam je potrebno za cjelovitu njegu lica. Isprobajte, primjerice, kremu Lab Series Instant Filter Moisturizer koja ujednačava ten, njegu za čišćenje lica Lab Series Multi-Action Face Wash koja otvara pore i uklanja nečistoću s kože ili balzam poslije brijanja Lab Series Shave.

cijeli tekst sakriti tekst