Kreme protiv bora

Izabrali ste
 • Bore i zrela koža
Filter
Cijena

do

Kada koristiti
Brandovi
Prikaži više
Pokloni i akcije
Ocjene
 •   143
 •   26
 •   13
 •   5
 •   5
Najprodavaniji

Krema protiv bora

Eliksir mladosti ne postoji, ali to ne znači da je lice bez bora rezervirano samo za mladenačku dob. Krema protiv bora pomoći će vam da uživate u mladenačkom izgledu čak i nakon pedesete!

Što sadrži najbolja krema protiv bora?

Dobro odabrana krema protiv bora intenzivno hidratizira i hrani kožu lica, a prije svega je odlično zaglađuje. Ali kako znati koja je najbolja? Uvijek pozorno proučite sastav. Učinkovita krema protiv bora mora sadržavati sastojke poput hijaluronske kiseline, retinola, koenzima Q10, peptida, ceramida, vitamina A, C i E te kolagena, koji djeluju protiv prijevremenog starenja kože lica i čine je elastičnom i zaglađenom.

Kreme protiv bora prema dobnim skupinama:

 • Kreme protiv bora 25+ ili kreme protiv prvih bora što prije uključite u rutinu njege. U toj je dobi hidratacija najbitnija, stoga je hidratantna krema protiv bora s hijaluronskom kiselinom najbolji izbor.
 • Kreme protiv bora 40+ u pravilu sadrže kolagen i retinol, koje možete pronaći u kozmetici protiv starenja. Djeluju protiv bora oko usana, očiju i na čelu te protiv ovješenih kontura lica.
 • Kreme protiv bora 50+ su gušće i imaju lifting učinak. Djeluju protiv dubokih bora i pigmentacijskih mrlja. SPF zaštita također je važna.

Noćne i dnevne kreme protiv bora

 • Dnevne kreme protiv bora sa zaštitnim faktorom štite lice od štetnog sunčevog zračenja i negativnih vanjskih utjecaja te hidratiziraju i zaglađuju kožu.
 • Noćne kreme protiv bora sadrže povećani broj aktivnih tvari za dubinsko obnavljanje kože lica tijekom sna, poput krema protiv bora s retinolom, koje se preporučuje nanositi samo noću.

Krema protiv bora za okoloočno područje

Nježna koža okoloočnog područja zahtijeva posebnu njegu, stoga preporučujemo upotrebu specijalne kreme protiv bora za okoloočno područje s vitaminima, proteinima i peptidima. Pobrinut će se za zaglađivanje okoloočnog područja, a učinkovito djeluje i protiv podočnjaka i vrećica ispod očiju.

Kako poboljšati učinke kreme protiv bora?

Želite li izvući maksimum iz kreme za pomlađivanje? Prije kreme nanesite serum za lice protiv bora i jednom do dvaput tjedno koristite masku za lice. Oba proizvoda imaju vrlo koncentrirani sastav i znatno poboljšavaju učinke kreme protiv bora. Valjak za masažu lica, odnosno „face roller”, koji učinkovito djeluje protiv vrećica ispod očiju i podbratka, također doprinosi zaglađivanju bora.

Iz naše ponude izaberite najbolju kremu protiv bora. U ponudi imamo i kreme protiv bora za muškarce, prirodne kreme protiv bora, kvalitetne lifting kreme, ali i kreme protiv bora sa zmijskim otrovom!