Spužva za kupanje

Spužva za kupanje
Filter
Cijena

do

Ocjene
  •   1

Zašto koristiti spužvu za kupanje?

Spužva za kupanje je mnogo važnija nego što se na prvi pogled čini. Dajte joj šansu i vaša će vam se koža višestruko odužiti.

Nježnim uklanjanjem odumrlih stanica i stimulacijom potkožne cirkulacije, spužva za kupanje pomaže obnovu stanica kože. Uz njezinu pomoć stvorit ćete i raskošnu pjenu i tako pojačati učinkovitost gela za tuširanje.

Osim toga, spužva za pranje omekšava grubu kožu na laktovima, petama i koljenima, a možete je koristiti i kao izvrsno pomagalo za opuštanje i masažu. Spužve za kupanje izrađuju se u različitim bojama i s različito grubim površinama, ovisno o tome kojem dijelu tijela su namijenjene (velika je razlika između spužvi za pranje leđa, peta i lica).

Morska spužva za kupanje

Dajete prednost prirodnim proizvodima? Isprobajte prirodnu spužvu za kupanje od morskih spužvi koje se skupljaju u tropskim morima diljem svijeta. Radi se o 100 % prirodnom i 100 % biološki razgradivom proizvodu, koji na kraju njegovog životnog vijeka možete slobodno odložiti u kompost.

Morska spužva za pranje pogodna je za upotrebu na problematičnoj i osjetljivoj koži, ima visok udio mineralnih tvari i joda te izvrsnu moć upijanja. Osim za kupanje, možete je upotrijebiti i kao kozmetičku spužvicu.

Bez obzira na to tražite li prirodnu spužvu za kupanje ili spužvu za čišćenje i sapun u jednom, sve možete vrlo lako pronaći na notino.hr!

Naš savjet: Isprobajte i konjac spužvicu za lice i uživajte u savršeno čistoj koži!