Natečeni kapci i vrećice ispod očiju

Natečeni kapci i vrećice ispod očiju
Filter
Cijena

do

Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   17
  •   7
  •   2
  •   1
  •   2
Najprodavaniji

Kako se riješiti natečenosti i vrećica ispod očiju

Ne dopustite da vam, nakon probdjevene noći, dan pokvare natečeni kapci i vrećice ispod očiju! Naoružajte se učinkovitim kozmetičkim pomagalima i pročitajte naše savjete s kojima ćete se vrećica ispod očiju riješiti brzo i lako.

Što pomaže ukloniti natečenost ispod očiju?

Natečeni kapci sigurno neće doprinijeti vašoj jutarnjoj ljepoti, posvetite im stoga redovitu njegu. Fokusirajte se na gelove i kreme protiv natečenosti i vrećica ispod očiju koji sadrže:

  • peptide – ublažavaju natečenost, potiču obnovu kože, vraćaju joj zdravlje te zategnut i podignut izgled, a uz to još i smanjuju bore,
  • kofein – poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u koži, odvodi nakupljenu vodu i čak potiče stvaranje kolagena,
  • hijaluronsku kiselinu – učinkovito hidratizira nježnu kožu okoloočnog područja i daje joj svjež izgled.

Ovo su najčešći sastojci krema protiv natečenosti okoloočnog područja. U njima se često nalazi i čitav niz drugih prirodnih sastojaka za zaštitu okoloočnog područja i stimulaciju kolagena (poput retinola) te drugih sastojaka s učinkom liftinga.

Protiv natečenosti pomaže i mikromasaža okoloočnog područja vrhovima prstiju. Uvedite je u svoju večernju rutinu nanošenja seruma ili kreme na vrećice ispod očiju. Ovih nekoliko minuta dodatno će poboljšati upijanje i učinke proizvoda za njegu.

Jutarnja masaža protiv natečenosti ispod očiju

Uzmite uklanjanje nakupljene tekućine u svoje ruke i to doslovno! Upravo ona uzrokuje jutarnju natečenost okoloočnog područja. Valjci za masažu lica su za to kao stvoreni. S njima možete provoditi vrlo ugodnu i učinkovitu masažu koja će poboljšati cirkulaciju krvi i limfe i tako ublažiti natečenost.

Manji od dva valjka idealan je za vrećice ispod očiju, a ako ga preko noći ostavite u hladnjaku imat će i rashlađujući učinak koji će vam donijeti osjećaj olakšanja. Sličan učinak postići ćete ako valjak tijekom masaže namačete u vodi s kockicama leda.

Odmor za natečene kapke

Vrlo je korisno kod kuće imati i masku za natečene oči, koju možete nanijeti nakon buđenja ili prije važnog događaja za postizanje savršeno odmornog izgleda.

  • Upotreba maske vrlo je jednostavna - skinite foliju, prislonite masku ispod jednog i drugog natečenog kapka (ili na drugo mjesto, ovisno o vrsti maske) i pustite aktivne tvari da djeluju.
  • Protiv natečenih kapaka pomoći će vam i gel jastučići za oči koji rashlađuju i umiruju natečenost.

Ne zaboravite koliko su važni dobar san, uravnotežena prehrana i odgovarajući dnevni unos tekućine. Ako se oticanje i vrećice ipak pojave, bit ćete spremni. Sada i vi znate što djeluje protiv natečenosti okoloočnog područja!