Antioksidansi

Izabrali ste
  • Antioksidansi
Filter
Cijena

do

Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   21
  •   5
  •   6
  •   3
Najprodavaniji

Antioksidansi u kozmetici

Zaštitite svoje lice od negativnih utjecaja iz okoliša. Vanjski čimbenici, poput brzog životnog stila, UV zračenja i stresa snose do 80 % odgovornosti za prijevremeno starenje vaše kože. Vaše lice je neprestano pod napadom štetnih slobodnih radikala koji ubrzavaju starenje stanica, uzrokuju gubitak kolagena i elastina u koži te pospješuju stvaranje bora i pigmentacijskih mrlja. Antioksidansi čine obrambenu liniju koja učinkovito štiti lice od vanjskih opterećenja, djeluje protiv slobodnih radikala i oksidacijskog stresa.

U ovu skupinu organskih molekula svrstavamo, primjerice, vitamin C, E, retinol, beta-karoten, cink, selen, koenzim Q10 i mnogo drugih sastojaka s blagotvornim učincima na lice. Što sve mogu?

Karakteristike antioksidansa

Antioksidansi neutraliziraju štetno djelovanje slobodnih radikala, stvaraju zaštitu barijeru i sprječavaju neželjeno starenje kože lica.

Učinci antioksidansa na lice

  • Jačaju antioksidanse koji se već nalaze u koži lica.
  • Štite stanice od oksidacije i degenerativnih promjena.
  • Sprječavaju oštećenja staničnih dijelova - kolagena i elastina i tako usporavaju proces prijevremenog starenja lica.
  • Potiču bolju regeneraciju kože.
  • Pomažu zagladiti bore i učinkoviti su protiv pigmentacijske neujednačenosti kože lica.

Antioksidansi u kozmetici

Prirodni antioksidansi su tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, ali njihova količina u organizmu je daleko od dovoljne. Ako želite zdravu kožu bez bora, redovito je popunjavajte odgovarajućom kozmetikom s antioksidansima.

Birajte antioksidacijsku kozmetiku u kojoj se, osim kompleksa učinkovitih antioksidansa, nalaze i drugi blagotvorni sastojci koji sprječavaju starenje kože. Antioksidansi bi trebali biti jednako zastupljeni u vašoj kozmetici za noćnu njegu i dnevnim kremama. Za zaista intenzivnu dozu pomlađivanja isprobajte obnavljajuće maske i serume za lice s antioksidansima.

Ako se spremate za boravak na suncu, zaštitite svoju kožu antioksidacijskom kremom za sunčanje, a nakon sunčanja je njegujte hidratantnom kremom s antioksidansima i drugim hranjivim i umirujućim sastojcima. Preporučujemo vam da obratite pažnju i na antioksidacijsku kozmetiku za kosu, koja će zaštititi vašu kosu od isušivanja i izbljeđivanja boje u ljetnim mjesecima, dok će se zimi boriti protiv nepovoljnih utjecaja vrlo hladnog vremena.

Zaista široku ponudu antioksidacijskih seruma, maski i hidratantnih krema s antioksidansima pronaći ćete samo na notino.hr. Usporite starenje svojeg lica s dozom ovog eliksira mladosti, koji će još dugo održati vašu kožu lijepom, bez bora i neugodne pigmentacije.

Želite znati više o sastojcima kozmetičkih proizvoda? Pročitajte što sve mogu ceramidi i termalna voda!