Preskočite na glavni sadržaj

Kérastase Chronologiste

 Kao što se s godinama mijenja naša koža, mijenja se i kosa. Iako mnoge žene dnevnoj rutini dodaju anti-aging kozmetičku njegu već oko 25. godine života, njegu kose u isto vrijeme zanemaruju. Nažalost, mnogi zaboravljaju da pravi sastojci kosu duže održavaju zdravom, elastičnom i sjajnom. Linija proizvoda Kérastase Chronologiste razvijena je da bi kosi i vlasištu pružila profesionalno rješenje u prevenciji preranog pojavljivanja znakova starenja.

cijeli tekst sakriti tekst

Otkrijte rutinsku Chronologiste njegu sastavljenu od šest učinkovitih anti-aging proizvoda koji kombiniraju naprednu tehnologiju i nezaboravno osjetilno iskustvo.

Detoksikacija

Profesionalna anti-aging revitalizirajuća rutina počinje temeljitom detoksikacijom vlasišta pomoću regeneratora Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant. Korištenjem ove njege prije pranja uklonit ćete do 96 % više toksičnih čestica nego da koristite samo šampon. Osvježava kožu i priprema je za upijanje aktivnih tvari. 

cijeli tekst sakriti tekst

Čišćenje

Temeljito čišćenje možete nastaviti šamponom Kérastase Chronologiste Bain Régénérant. Hijaluronska kiselina vidljivo hidratizira kosu, a to je ključno za očuvanje elastičnosti i sjaja koji s godinama gube na snazi. Pravilna doza antioksidativnih sastojaka u šamponu učinit će vašu kosu čvršćom i otpornijom. 

cijeli tekst sakriti tekst

Hranjivost

Maska Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant u sljedećem će koraku vaše anti-aging rutine intenzivno nahraniti kosu zahvaljujući sastojku Abyssine. Ta dragocjena i visoko učinkovita molekula potječe iz morskih dubina. Abyssine pomaže umiriti vlasište te popunjava i hidratizira vlasi kose. Maska će vam pomoći u sprječavanju neželjenog kovrčanja i učinit će kosu baršunasto mekom.

cijeli tekst sakriti tekst

Zaštita

Detoksiciranu i nahranjenu kosu za oblikovanje pripremite četvrtim korakom u rutinskoj njezi pomoću Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Ova termalna zaštita štiti kosu od toplinskih oštećenja do čak 230 °C i istovremeno naglašava njezin sjaj. Sadrži vitamin E koji smanjuje negativan utjecaj UV zračenja na kvalitetu kose, što je važno u prevenciji prijevremenog starenja vlasi.

cijeli tekst sakriti tekst

Sjaj

Kutikula kose s vremenom slabi, zbog čega kosa gubi sjaj, lomi se i sklona je oštećivanju. Hranjivo parfumirano ulje Kérastase Chronologiste Huile De Parfum bit će savršen dodatak vašoj anti-aging rutini jer dodatno hidratizira kosu, jača je i uklanja ispucale vrhove. Kombinacija nota perzijske limete, mirisne ruže i laganih drvenastih mirisa naglasit će vašu sofisticiranu osobnost.

cijeli tekst sakriti tekst

Regeneracija

Svoju anti-aging rutinu završite serumom Kérastase Chronologiste Serum Universel koji ima moć preobraziti vašu kosu. Tekstura biomimetičkog kavijara održava sastojke u njihovoj najučinkovitijoj formi, zahvaljujući čemu serum kompleksno revitalizira kosu i vlasište te znatno poboljšava njihovo stanje. Ova njega bez ispiranja može se nanositi na suhu i mokru kosu, ili kao noćni serum.

cijeli tekst sakriti tekst