Preskočite na glavni sadržaj

Kérastase Specifique Divalent

POTRAGA ZA UČINKOVITIM RJEŠENJEM PROTIV MASNE KOSE

Masno vlasište može biti prava prepreka za postizanje zdrave i lijepe kose.

Ako upotrebljavate proizvode koji vam ne odgovaraju, korijen svježe oprane kose brzo će se zamastiti, zbog čega ćete ponovno morati oprati kosu šamponom. No pranje proizvodima kojima ne postižete odgovarajuću ravnotežu samo potiče vlasište na pretjerano lučenje sebuma, pa kosa ubrzo zahtijeva ponovno pranje. Sve do sada…

SVJEŽA KOSA ZAUVIJEK

Kérastase predstavlja SPECIFIQUE DIVALENT, kompletnu njegujuću rutinu za masno vlasište i osjetljivu duljinu kose. Trio proizvoda koji neprestano održavaju razinu sebuma u ravnoteži, a istovremeno hidratiziraju suhu duljinu kose i na taj način osiguravaju glatku, nahranjenu kosu koja dugo ostaje svježa.

cijeli tekst sakriti tekst

100 % RECIKLIRANA AMBALAŽA KOJA SE MOŽE PONOVNO RECIKLIRATI

Osim brige o kosi, brend Kérastase zalaže se i za brigu o našoj budućnosti i svijetu u kojem živimo. U skladu s ovom novom erom odgovornog luksuza, naše kultne bočice šampona sada proizvodimo od 100 % reciklirane plastike*.

*Osim čepa, aditiva i boja.

 

cijeli tekst sakriti tekst

TRI KORAKA ZA SVJEŽINU

IKONA SVJEŽINE
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Šampon za regulaciju sebuma

Obični šamponi agresivno uklanjaju masnoću s vlasišta, što dovodi do povećanog lučenja sebuma. Ovaj lagani, kremasti sastav umiruje vlasište, smanjuje lučenje sebuma, a istovremeno hrani kosu koja je osjetljiva zbog prekomjernog pranja.

 

cijeli tekst sakriti tekst

SVJEŽA DETOKSIKACIJA
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Glina za vikend čišćenje

Održavanje ravnoteže masnog vlasišta zahtijeva više od redovnog pranja. Za upotrebu jednom tjedno, ovaj šampon za pročišćavanje s dodatkom gline odlikuje se jedinstvenim kremastim zelenim sastavom s luksuznom zemljanom teksturom, koji kosu čini glatkom i sjajnom.

cijeli tekst sakriti tekst

SVJEŽA HIDRATACIJA
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Intenzivna hidratantna gel maska

Čak i masna kosa može biti suha po duljini ili na vrhovima, prije svega zbog čestog pranja neodgovarajućim proizvodima. Ovaj jedinstveni lagani sastav svježeg mirisa predstavlja novu verziju intenzivnog balzama za kosu, koji njeguje kosu onako kako joj je najpotrebnije.

cijeli tekst sakriti tekst