Preskočite na glavni sadržaj

Kérastase Blond Absolu
Njega za posvijetljenu i izbijeljenu plavu kosu

PLAVA KOSA VIŠE JE OD OBIČNOG LOOKA!

Plava kosa je sexy. Međutim, posvjetljivanje uzrokuje poroznost kose i sklonost isušivanju. Boja blijedi i gubi svoj blistavi ton.
Upoznajte Kérastase Blond Absolu, profesionalnu njegu za posvijetljenu i izbijeljenu kosu koja čuva blistav izgled, jača vlasi i obnavlja njihovu kvalitetu.

cijeli tekst sakriti tekst

DUBINSKA NJEGA

Je li vaša kosa prošla ekstremnu promjenu iz tamne u plavu? Ne bojite se isprobati platinastu i srebrno plavu?
U tom će slučaju vaša kosa trebati dubinsku njegu Kérastase Blond Absolu Cicaextreme koja sadrži hijaluronsku kiselinu u niskomolekularnom i visokomolekularnom obliku. Prilikom redovite upotrebe vaša će kosa biti 94 % snažnija i 85 % hidratiziranija.

cijeli tekst sakriti tekst

NEUTRALIZACIJA

Teško je održati istu nijansu plave kose kao kod frizera. Nakon nekoliko pranja plava boja dobiva žuti odsjaj ili se na kosi pojavljuju bakreni tonovi.
Zato je bitno u rutinu njege uvrstiti proizvode s ljubičastim pigmentima Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet koji neutraliziraju neželjene odsjaje. Zahvaljujući tome vaša će kosa biti do osam puta sjajnija. Njegu nadopunite zaštitom od toplinskog oblikovanja i regeneratorom za posvijetljenu plavu kosu.

cijeli tekst sakriti tekst

HIDRATACIJA I POSVJETLJIVANJE

Draže su vam prirodne plave nijanse? Je li vaša kosa posvijetljena nježnim tehnikama kao što je balayage ili imate pramenove? Hidratacija i jačanje kose trebali bi biti vaši alfa i omega.
Zahvaljujući kombinaciji posvjetljujućeg šampona Bain Lumière i regeneratora Cicaflash vaša će kosa biti do 11 puta snažnija. Kosi možete pružiti dodatnu hidrataciju tako da svaku večer nanesete noćni serum Sérum Cicanuit ili jednom tjedno upotrijebite masku Cicaextreme.

cijeli tekst sakriti tekst