Kérastase Blond Absolu
Njega za posvijetljenu i izbijeljenu plavu kosu

PLAVA KOSA VIŠE JE OD OBIČNOG LOOKA!

Plava kosa je sexy. Međutim, posvjetljivanje uzrokuje poroznost kose i sklonost isušivanju. Boja blijedi i gubi svoj blistavi ton.
Upoznajte Kérastase Blond Absolu, profesionalnu njegu za posvijetljenu i izbijeljenu kosu koja čuva blistav izgled, jača vlasi i obnavlja njihovu kvalitetu.

DUBINSKA NJEGA

Je li vaša kosa prošla ekstremnu promjenu iz tamne u plavu? Ne bojite se isprobati platinastu i srebrno plavu?
U tom će slučaju vaša kosa trebati dubinsku njegu Kérastase Blond Absolu Cicaextreme koja sadrži hijaluronsku kiselinu u niskomolekularnom i visokomolekularnom obliku. Prilikom redovite upotrebe vaša će kosa biti 94 % snažnija i 85 % hidratiziranija.

NEUTRALIZACIJA

Teško je održati istu nijansu plave kose kao kod frizera. Nakon nekoliko pranja plava boja dobiva žuti odsjaj ili se na kosi pojavljuju bakreni tonovi.
Zato je bitno u rutinu njege uvrstiti proizvode s ljubičastim pigmentima Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet koji neutraliziraju neželjene odsjaje. Zahvaljujući tome vaša će kosa biti do osam puta sjajnija. Njegu nadopunite zaštitom od toplinskog oblikovanja i regeneratorom za posvijetljenu plavu kosu.

HIDRATACIJA I POSVJETLJIVANJE

Draže su vam prirodne plave nijanse? Je li vaša kosa posvijetljena nježnim tehnikama kao što je balayage ili imate pramenove? Hidratacija i jačanje kose trebali bi biti vaši alfa i omega.
Zahvaljujući kombinaciji posvjetljujućeg šampona Bain Lumière i regeneratora Cicaflash vaša će kosa biti do 11 puta snažnija. Kosi možete pružiti dodatnu hidrataciju tako da svaku večer nanesete noćni serum Sérum Cicanuit ili jednom tjedno upotrijebite masku Cicaextreme.