Preskočite na glavni sadržaj
HERMÈS Rouge Hermès Eau de Toilette toaletna voda za žene
HERMÈS Rouge Hermès Eau de Toilette toaletna voda za žene
Sadržajcvjetni tonovi
Vrsta mirisacvjetni, chypre

STVARANJE
Parfum d’Hermès, koji je 1984. kreirao kreator parfema Akiko Kamei, redizajniran je 2000. i dobio je ime Rouge Hermès. Ova poznata toaletna voda jedna je od najpoznatijih boja kuće od 1934.

MIRISNE NOTE
Toaletna voda Rouge Hermès s cvjetnim i mirisom ambre sofisticirani je spoj intenzivnih nota ruže, gurmanskih nota vanilije i očaravajućeg ylang ylanga.

PREDMET
Bočica, nadahnuta obrisima svjetiljki sa starinskih vozila, ima crni čep koji podsjeća na kacigu za jahanje. Kao znak pripadanja kolekciji Parfums-Fondateurs, etiketa na poleđini ilustrirana je crtežom Philippea Dumasa.

KOLEKCIJA PARFUMS-FONDATEURS
Kolekcija Parfums-Fondateurs crpi nadahnuće u baštini kuće. Svaka TVORBA sažima Hermèsov imaginarij u imenu, mirisu, boji. Tijekom godina Hermès je ispisao stranice odvažnih parfema, koji su rezultat suradnje s iznimnim kreatorima parfema.
Miris s nazivom Parfum d’Hermès koji je osmislila Akiko Kamei. Ovaj poluorijentalni jantarni cvjetni miris, u kojem se odražava jedinstvena boja kuće Hermès, predstavlja suštinu profinjenosti ponovno pretočenu početkom tisućljeća u miris pod novim nazivom Rouge Hermès. Njegova su postojanost, jedinstveno bogatstvo kao i posebna vještina stvaranja nezaboravni. Riječ je o ljubavnom romanu bogatog sadržaja u orijentalnom okruženju kojim se izražava poznata i senzualna ženstvenost.

HERMÈSRouge Hermès Eau de Toilette toaletna voda za žene

Besplatna dostava
Novo
100 ml
153,60

Dostupno | 153,60 / 100 ml, PDV uključen | Kod: HER03429
1
Hrvatska pošta - Dostava na kućnu adresu
ponedjeljak 17. 06. 2024.
Osobno preuzimanje
ponedjeljak 17. 06. 2024.