Guerlain Insolencetoaletna voda za žene

3×
Guerlain Insolence toaletna voda za žene
Guerlain Insolence toaletna voda za žene
100 ml

Kod: GUR0056 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Proizvod može imati drugačije pakiranje od onog prikazanog na slici.

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis parfema Guerlain Insolence
Sastav

Otkrijte svoju senzualnost i budite elegantno zavodljivi bez obzira na okolnosti. Ženska toaletna voda Guerlain Insolence oduševit će vas svojim nježnim cvjetno-citrusnim notama, koje će vas u hipu prenijeti na proljetnu livadu punu svježih ljubičica.

  • cvjetno-voćni miris
  • za žene koje traže eleganciju i luksuz
  • pogodan za dan i večer

Sastav mirisa
Prve se razvijaju note citrusnog bergamota i zrelih ružičastih malina. Nakon njih ćete nesumnjivo prepoznati suptilan miris svježih ruža i opojnih cvjetova ljubičica. Za skladan dojam cjeline pobrinut će se mošus, perunika, sandalovina i tonka-grah, koji bi vam se u ovoj kombinaciji mogao svidjeti više od svih drugih sastojaka parfema.

Priča o mirisu
Parfem Guerlain Insolence je prvi put predstavljen 2006. Njegovo zaštitno lice je glumica Hilary Swank. Osim samog mirisa, zadivit će vas i dizajnerski oblikovan flakon u ružičastim tonovima.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, malina, limun
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ruža, ljubičica
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
mošus, tonka grah, perunika
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

O brendu Guerlain

Francuska parfemska kuća Guerlain već skoro dva stoljeća živi za ljepotu i kreativnost što ih svrstava među najstarije i najpopularnije brandove. Od svog samog početka 1828. se ponose svojom proizvodnjom koja je isključivo u Francuskoj i to na dva mjesta. U povijesnom gradu Chartres se proizvodi Guerlain make-up i premium kozmetika, dok u Orphin se rađaju Guerlain mirisi. Obje lokacije spajaju ne samo tradicija, već i umjetnički know-how i moderna tehnologija.

Sve je počelo s kemičarom i inovatorom Pierre-François P. Guerlainom koji je brandu udahnuo život i uložio sav svoj talent. Ubrzo je osvojio srca visokog društva, a polovicom 19. stoljeća njegovo ime je bilo u svim modnim krugovima. Parfem Guerlain je odmah postao popularan i do danas ima svoje obožavatelje širom svijeta. Kozmetika Guerlain skriva u sebi mnogo dragulja, a jedan od njih su perle Guerlain Météorites koji će biti pravo blago u vašoj kozmetici.

Ocjena Guerlain Insolence