GUERLAIN Héritagetoaletna voda za muškarce

GUERLAIN Héritage toaletna voda za muškarce
GUERLAIN Héritage toaletna voda za muškarce
100 ml

Kod: GUR0750 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis parfema GUERLAIN Héritage
Sastav

Nadahnuta prošlim generacijama, namijenjena muškarcima budućnosti. Svojim profinjenim, diskretnim i pomalo tajanstvenim mirisom, muška toaletna voda Guerlain Héritage slavi prijenos vrijednosti s jedne generacije na drugu. Istovremeno je i muževna i nježna, baš poput modernog muškarca.

  • začinski orijentalni muški parfem
  • kreirao ga je Jean-Paul Guerlain 1992.
  • za modernog muškarca koji održava odnos s tradicijom

Sastav mirisa
Uvod u ovaj profinjeni, topli i autentični miris obilježen je kombinacijom osvježavajućih nota limuna i bergamota s aromatičnom lavandom. U srcu mirisa glavne uloge igraju začinski korijandar i lagano pikantan ružičasti papar. Bogata drvenasta baza s daškom orijenta pripada pačuliju.

Priča o mirisu
Parfem Guerlain Héritage stvorio je Jean-Paul Guerlain 1992. U flakonu inspiriranom Foucaultovim njihalom ogledaju se protok vremena i stabilnost tradicija.

Sastav

Sadržaj
pačuli, korijander, ljekovita lavanda
Vrsta mirisa
orijentalni, začinski

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Héritage