GucciGuilty Absolute parfemska voda za muškarce

7×
Gucci Guilty Absolute parfemska voda za muškarce
Gucci Guilty Absolute parfemska voda za muškarce
Akcija
90 ml
510,30kn

Dostupno | Kod: GUC2832
1
Poklon za vas
Uz kupnju Gucci proizvoda iznad 375 kn možete odabrati poklon Gucci Guilty muški gel za tuširanje od 50 ml ili Gucci Guilty ženski losion za tijelo 50 ml.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
srijeda 01. 12. 2021.
Osobno preuzimanje
srijeda 01. 12. 2021.

Intenzivna, strastvena, karizmatična i zavodljiva – takva je parfemska voda Gucci Guilty Absolute, kao i muškarac za kojeg je ovaj jedinstveni miris stvoren.

  • izraziti drveno-kožni miris
  • za modernog i samouvjerenog muškarca
  • posebno pogodan za večer i posebne prigode

Sastav mirisa
U mirisnoj kompoziciji se prepliću izrazito muževni akordi kože s pačulijem, čempresom, privlačnim vetiverom i drvenim tonovima. Pojedini sastojci su čvrsto isprepleteni tako da se aroma, koju zajedno stvaraju, po cijelo vrijeme nošenja ne mijenja.

Priča o mirisu
Parfemska voda Guilty Absolute je nastala zahvaljujući spoju talenata dvojice muškaraca – Alessandra Michelea, kreativnog direktora Gucci-ja te Alberta Morillasa, jednog od najpoznatijih parfumera uopće. Lice mirisa, koji je predstavljen 2017., je postao još jedan talentirani muškarac i to glumac i pjevač Jared Leto.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
koža
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
pačuli, čempres
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vetiver, drvene note
Vrsta mirisa
kožni, drveni

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.