Givenchy Gentleman Givenchy Boiséeparfemska voda za muškarce

Givenchy Gentleman Givenchy Boisée parfemska voda za muškarce
Givenchy Gentleman Givenchy Boisée parfemska voda za muškarce
100 ml

Kod: GIV08857 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Givenchy Gentleman Givenchy Boisée
Sastav

Drvenasti parfem za pravog gentlemana, koji je istovremeno snažan i nježan. To je parfemska voda za muškarce Givenchy Gentleman Givenchy Boisée, puna kontrasta – baš kao vaša osobnost.

U njezinoj mirisnoj kompoziciji čeka vas kombinacija pikantnog papra i korijandra koju nadopunjava kakao koji će doslovno razveseliti vaša osjetila.

  • drvenasti parfem
  • za pravog gentlemana
  • na tržištu od 2020.

Sastav mirisa
Prvo ćete osjetiti aromatičan crni papar, korijandar i iglicu. Zatim slijede sofisticirana, elegantna perunika, topla cedrovina i ukusna zrna kakaa. Glavne note, koje se najduže zadržavaju na koži, sastoje se od sandalovine, pačulija i užarenog drveta.

Priča o mirisu
Drvenasti parfem Givenchy Gentleman Givenchy Boisée na tržište je lansiran 2020. Njegov muževan i tajanstven flakon s elegantnim kožnim detaljem savršeno odražava karakter mirisa.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
crni papar, korijander, iglica
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
drvo cedra, kakao, perunika
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
sandalovina, pačuli
Vrsta mirisa
cvjetni, začinski, drveni

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Gentleman Givenchy Boisée