Etat Libre d’Orange Rien Intense Incenseparfemska voda uniseks

Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense parfemska voda uniseks
Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense parfemska voda uniseks
100 ml

Kod: ELD0128 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis parfema Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense
Sastav

Otkrijte parfem koji izmiče svim normama, a pritom vješto naglašava vašu osobnost. Uniseks parfemska voda Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense je upravo onaj parfem koji ističe vašu originalnost.

  • orijentalni miris
  • drvenasti miris
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
labdanum, crni papar, ruža, pačuli, tamjan, kumin, hrastova mahovina, aldehidi, perunika, jantar, koža
Vrsta mirisa
orijentalni, drveni

O brendu Etat Libre d’Orange

Etat Libre d’Orange su nekonvencionalni parfemi koji će vas šokirati! Ovi kontroverzni mirisi puni čulnosti zainteresirali su cijeli svijet. Njihova neuobičajena aroma zaintrigirat će svakoga tko rado traži originalne stvari i ne boji se biti ekstravagantan.

Francuski brand parfema Etat Libre d’Orange nastao je 2006. godine. Njegov cilj je ponuditi klijentima pouzdano poznate mirise iz svakodnevnog života s kojima nikome ne bi palo na pamet se namirisati. Izuzetkom nisu ni na primjer aroma parfema koji podsjeća na ljudske sekrete.

U nastanku parfema Etat Libre d’Orange sudjelovao je također i veliki broj slavnih ličnosti i modnih kreatora. Probajte originalne parfeme Etat Libre d’Orange i obogatite tako svoj stil života nečim naprosto originalnim!

Ocjena Etat Libre d’Orange Rien Intense Incense