Preskočite na glavni sadržaj

Elie Saab

Elie Saab

Parfemi Elie Saab u sebi kriju atmosferu suvremenog svijeta mode i zapanjujuću privlačnost arapskog krajolika. Spajanje elemenata zapadnjačke i istočnjačke kulture karakteristično je i za modne kreacije vrhunskog dizajnera libanonskog podrijetla, čije ime nosi ovaj brand.

Elie Saab je otkrio ljubav prema modi u ranoj mladosti, a prvi butik otvorio je sa samo 18 godina. Uspjeh je dolazio postupno. 2002. je obilježila velika prekretnica i uspjeh svjetskih razmjera, kada je glumica Halle Berry u haljini boje vina prošetala crvenim tepihom i osvojila Oscara. Haljine Elie Saab otada su nosile brojne druge poznate zvijezde, poput Angeline Jolie i Taylor Swift.

Od otvorenja prvog butika do predstavljanja branda Elie Saab u svijetu parfema prošlo je gotovo deset godina. Prvi parfem jednostavnog naziva Elie Saab Le Parfum odmah su zavoljele žene diljem svijeta. Svaki sljedeći parfem branda Elie Saab predstavljen nakon njega u sebi odražava luksuzno stvaralaštvo ovog branda, jednog od najpoznatijih u svijetu haute couture. Otkrijte i vi ženstvenost, eleganciju i senzualnost skrivene u svakom parfemu Elie Saab.

cijeli tekst sakriti tekst