Eisenberg I Amparfemska voda za žene

Eisenberg I Am parfemska voda za žene
Eisenberg I Am parfemska voda za žene
Besplatna dostava
100 ml
955,00kn

Kod: EIS0118 | Dostupno
1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
srijeda 09. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 11. 12. 2020.

Opis parfema Eisenberg I Am
Sastav

Njezina senzualnost, nježni šarm i čarolija tajanstveni su i snoviti. Ona je svaka žena i ona jedna jedina. Poslušajte priču o muzi koju će vam ispričati parfumirana vodica Eisenberg I Am.

  • voćno-cvjetni miris sa začinskim notama
  • za strastvene i romantične žene koje žive za ljubav
  • inspirirano jednom od uspomena Joséa Eisenberga

Sastav mirisa
Očaravajući miris Eisenberg I Am otvara kombinacija delikatnih malina, svježeg bergamota i zrnaca crnog i ružičastog papra. Cvjetnim srcem dominira magnolija u pratnji ruže, ljubičice i opojnog jasmina. Upečatljivi trag čitave mirisne kompozicije upotpunit će note jantara i sandalovine obogaćene vetiverom, mošusom, vanilijom i benzoinom.

Priča o mirisu
Ženski miris I Am pripovijeda priču o strastvenoj, tajanstvenoj, samopouzdanoj ženi koja zna tko želi postati, o ženi koja živi za ljubav i apsolutno joj je odana, o ženi koja ima svoj vlastiti svijet i u njega neće pustiti nikoga, ako sama ne odluči drugačije. A kad Vas pusti u svoj svijet, njezin pravi identitet i dalje će vam ostati sakriven. Jedno je sigurno, ovu ženu nećete nikada zaboraviti.

Nastanak mirisa inspirirala je uspomena Joséa Eisenberga i slikara Juareza Machada koji su bili fascinirani svijetom u koji nisu mogli prodrijeti. Shvatili su da se osjećaju jednako, da se osjećaju kao puki promatrači svaki put kada pokušaju shvatiti srž duše svoje muze.

Stoga motiv na kutiji mirisa Eisenberg I am prikazuje umjetničku radionicu u Montmarteu u kojoj se nalaze i muza i slikar, i promatrana i promatrač, koji doduše dijele zajednički trenutak, ali svatko od njih nalazi se u svom vlastitom svijetu. Upravo ovo sanarenje koje odražava jedan tako intiman trenutak inspiriralo je nastanak ovog neponovljivog mirisa.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, crni papar, malina, ružičasti papar
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
magnolija, ruža, ljubičica, jasmin
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vanilija, mošus, sandalovina, vetiver, benzoin, jantar
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

O brendu Eisenberg

Eisenberg, francuski brand luksuzne kozmetike i parfema, spoj je ljepote, nadvremenskog i savršenstva. Nosi ime svog osnivača, Joséa Eisenberga, koji je svojim stvaralačkim entuzijazmom i beskompromisnim pristupom brandu udahnuo život, strast i istinski smisao.

Već u 21. godini José Eisenberg počeo je raditi u modnoj industriji. Međutim, kasnije se dugo bavio i djelovao i u području informatike. Kada je 2000. godine osnovao svoj kozmetički brand, iznjedrio je svijet koji njegove dvije velike strasti – umjetnost i vrhunsku tehnologiju – povezuje na jedinstven način.

Svi proizvodi za njegu lica i kože branda Eisenberg sadrže aktivne prirodne sastojke, luksuzne sirovine poput dijamantne prašine ili čistog zlata, te i patentirani kompleks Trio-Molecular. Rezultat je petnaestogodišnjih istraživanja i predstavlja veoma učinkovito oružje u prevenciji i korigiranju znakova starenja kože.

Parfemi Eisenberg odraz su snova samog kreatora. Sastavnim su dijelom luksuzne kolekcije mirisa, kolekcije dragocjene poput emocija koje će u vama probuditi.

Ocjena Eisenberg I Am