Preskočite na glavni sadržaj
Eisenberg I Am parfemska voda za žene
Eisenberg I Am parfemska voda za žene
Eisenberg I Am parfemska voda za žene
Glava
bergamot, malina, crni papar, ružičasti papar
Srce
magnolija, ruža, ljubičica, jasmin
Baza
mošus, sandalovina, jantar, vetiver, vanilija, benzoin
Vrsta mirisavoćni, cvjetni

Njezina senzualnost, nježni šarm i čarolija tajanstveni su i snoviti. Ona je svaka žena i ona jedna jedina. Poslušajte priču o muzi koju će vam ispričati parfumirana vodica Eisenberg I Am.

  • voćno-cvjetni miris sa začinskim notama
  • za strastvene i romantične žene koje žive za ljubav
  • inspirirano jednom od uspomena Joséa Eisenberga

Sastav mirisa
Očaravajući miris Eisenberg I Am otvara kombinacija delikatnih malina, svježeg bergamota i zrnaca crnog i ružičastog papra. Cvjetnim srcem dominira magnolija u pratnji ruže, ljubičice i opojnog jasmina. Upečatljivi trag čitave mirisne kompozicije upotpunit će note jantara i sandalovine obogaćene vetiverom, mošusom, vanilijom i benzoinom.

Priča o mirisu
Ženski miris I Am pripovijeda priču o strastvenoj, tajanstvenoj, samopouzdanoj ženi koja zna tko želi postati, o ženi koja živi za ljubav i apsolutno joj je odana, o ženi koja ima svoj vlastiti svijet i u njega neće pustiti nikoga, ako sama ne odluči drugačije. A kad Vas pusti u svoj svijet, njezin pravi identitet i dalje će vam ostati sakriven. Jedno je sigurno, ovu ženu nećete nikada zaboraviti.

Nastanak mirisa inspirirala je uspomena Joséa Eisenberga i slikara Juareza Machada koji su bili fascinirani svijetom u koji nisu mogli prodrijeti. Shvatili su da se osjećaju jednako, da se osjećaju kao puki promatrači svaki put kada pokušaju shvatiti srž duše svoje muze.

Stoga motiv na kutiji mirisa Eisenberg I am prikazuje umjetničku radionicu u Montmarteu u kojoj se nalaze i muza i slikar, i promatrana i promatrač, koji doduše dijele zajednički trenutak, ali svatko od njih nalazi se u svom vlastitom svijetu. Upravo ovo sanarenje koje odražava jedan tako intiman trenutak inspiriralo je nastanak ovog neponovljivog mirisa.

EisenbergI Am parfemska voda za žene

100 ml
136,00

Dostupno | 136,00 / 100 ml, PDV uključen | Kod: EIS0118

Proizvod može imati drugačije pakiranje od onog prikazanog na slici.

1
Želim znati više o graviranju
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 26. 07. 2024.
Osobno preuzimanje
petak 26. 07. 2024.