Dr. Hauschka Cleansing And Tonization krema za čišćenje

1×
Dr. Hauschka Cleansing And Tonization krema za čišćenje
Dr. Hauschka Cleansing And Tonization krema za čišćenje
50 ml

Kod: DHA0889 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Dr. Hauschka Cleansing And Tonization
Osobine

Krema za čišćenje Dr. Hauschka Cleansing And Tonization uklanja sve nečistoće s lica i otkriva prekrasnu kožu.

Svojstva:

  • nježno uklanja nečistoće
  • osvježava umornu kožu
  • pruža koži potrebnu njegu
  • može se koristiti i za osjetljivu kožu

Način upotrebe:
Na dlanu napravite pjenu od male količine preparata i kružnim pokretima nanesite na vlažnu kožu. Krećite se od sredine lica smjerom na stranu. Potom isperite. Koristite svako jutro i/ili navečer.

Osobine

Tekstura
krema
Tip kože lica
za sve tipove kože lica

O brendu Dr. Hauschka

Kozmetiku Dr. Hauschka je osnovao 1967. godine Rudolf Hauschka koji je svoja saznanja iz oblasti homeopatije iskoristio za razvoj kozmetičkih preparata. Proizvodi Dr. Hauschka sadrže ekstrakte iz biljaka uzgajanih u takozvanim biodinamičkim vrtovima. Sve biljke se obrađuju ručno i maksimalno obzirno. Velika pozornost se obraća na to da esencije budu dugo održive i bez dodataka alkohola.

Preparati Dr. Hauschka imaju certifikat BDIH, dakle nisu testirani na životinjama i ne sadrže nikakve naftne produkte, sintetičke boje niti mirise. Osim homeopatika i proizvoda, Dr. Hauschka danas nudi i odabrana sredstva za oralnu higijenu. Proizvodi Dr. Hauschka također stimuliraju neke procese koji se odigravaju u samom licu i poštuju njegov prirodan ritam.

Brand Dr. Hauschka sigurno će zainteresirati sve one kojima je bliska antropozofička medicina, one koji traže kvalitetnu prirodnu kozmetiku za razumnu cijenu i rado bi isprobali kakvi su učinci proizvoda biodinamičke poljoprivrede.

Ocjena Dr. Hauschka Cleansing And Tonization1