DavidoffThe Game toaletna voda za muškarce

2×
Davidoff The Game toaletna voda za muškarce
Davidoff The Game toaletna voda za muškarce
Preporučena maloprodajna cijena
539,00kn

Uštedite 67%
100 ml
175,00kn

Dostupno | Kod: DDF0675

Proizvod može imati drugačije pakiranje od onog prikazanog na slici.

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
ponedjeljak 24. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
ponedjeljak 24. 01. 2022.

Život je poput igre. Pobjeđuje onaj koji se ne boji rizika i zna u kojem trenutku može staviti sve na jednu kartu. Muška toaletna voda Davidoff The Game je kao stvorena za neustrašive igrače koji savršeno kontroliraju svoje emocije i znaju nadigrati i najlukavijeg protivnika. Jeste li spremni? Igra počinje!  

  • zavodljiv drvenasto-aromatični miris
  • za elegantnog i ambicioznog muškarca
  • osobito pogodan za večer i posebne prilike

Sastav mirisa:
Uvod mirisa sastavljen je od neobične kombinacije gorkastog džina i aromatičnih bobica borovice. Slijedi ga srce puno dragocjenih drvenastih nota omekšanih laticama perunike. Mirisna kompozicija stoji na bazi od tajanstvene ebanovine, koja mirisu daje izuzetnu zavodljivost i apsolutnu neodoljivost.

Priča o mirisu:
Muškarac za kojeg je stvorena toaletna voda The Game zna sačuvati hladnu glavu i u najzahtjevnijim situacijama. On je majstor u svakoj igri, bilo da se radi o poslovnom natjecanju ili o osvajanju ženskih srdaca. Osobine njegova karaktera odražavaju se i u flakonu parfema, koji izgleda poput kule od žetona za poker. Miris je lansiran 2012.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bobice borovice, džin
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
perunika, drvene note
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
ebanovina
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

Bezvremenska elegancija, prvorazredna kvaliteta i naglašeni detalji. Brand Davidoff odražava životnu filozofiju svog osnivača, Zina Davidoffa, velikog džentlmena, hedonista i pustolova koji je znao živjeti punim plućima.

Zino Davidoff bio je majstor umijeća življenja. Proputovao je cijeli svijet i svaki njegov dan bio je avantura i izazov. Svoju radost življenja rado je dijelio s ostalima i to kroz svoje stvaralaštvo. Kvaliteta mu je uvijek bila na prvom mjestu, što je vidljivo i u njegovim parfemima. Prvi parfem Davidoff lansiran je 1984., a sada ih je na tržištu nekoliko desetaka.

Kolekcija Davidoff Cool Water, koja je u svijetu parfema doslovno izazvala malu revoluciju, postigla je veliki uspjeh. Svaki od parfema Davidoff ima nezamjenjiv karakter i svi će u vama probuditi želju za intenzivnijim življenjem. Osim slavnog parfema Davidoff Cool Water, koji je u ponudi u ženskoj i muškoj verziji, isprobajte, primjerice, toaletnu vodu Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game ili njegu poslije brijanja Davidoff. Dame u ponudi mogu pronaći, primjerice, parfemsku vodu Davidoff Run Wild.