



Opis Cartier Must De Cartier
Glava Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo. | aldehidi, ananas, mandarina, galbanum, breskva, bergamot, drvo, limun |
Srce Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata. | karanfil, koža, narcis, orhideja, mošus, korijen orrisa, jasmin, vetiver, neroli, ylang-ylang, ruža |
Baza Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan. | jantar, sandalovina, tonka grah, cibetka, vanilija, vetiver |
Vrsta mirisa | orijentalni |
Volite se isticati u masi i rušiti stereotipe? Onda je raskošna toaletna voda Cartier Must De Cartier kao stvorena za vas. Otkrijte legendu među parfemima s jedinstvenom kombinacijom svježine i orijentalnih nota koja je toliko inovativna i bezvremenska da ovu toaletnu vodu uzdiže kao pravo vizionarsko postignuće.
Luksuzna i uzbudljiva toaletna voda Cartier odražava ženstvenost i senzualnost u neobičnim zelenim orijentalnim notama uz svježinu smole galbanum i cvjetno bogatstvo jasmina, koji je na kraju zaokružen senzualnom vanilijom. Obavijte se ovim zavodljivim i divljim mirisom s kojim će vas svi morati primijetiti.
- orijentalni miris za žene
- kultni miris kreiran 1981.
- pogodna za zimske mjesece
Sastav mirisa
U uvodnim notama osjetit ćete skladnu mirisnu paletu sastavljenu od mirisnih nota svježe zelene smole galbanum, drvenastih i začinskih nota brazilskog drva ruže te mirisa sapuna, koje se isprepliću sa sočnim voćnim notama i svježim mirisom bergamota. Na vrhuncu mirisne kompozicije osjetit ćete note senzualnog jasmina zajedno s cvjetnim notama u kombinaciji s kožom, korijenom perunike, ylang-ylangom, nerolijem i orhidejom. Na kraju ćete na koži osjetiti tople note vanilije, opojne sandalovine, jantara i tonka-graha.
Priča o mirisu
Cartier Must De Cartier bio je prvi Cartierov parfem koji je 1981. zadivio svijet parfema, a iza njega stoji parfumer Jean-Jacques Diener.


