Calvin Klein Eternity Eau Fresh parfemska voda za žene

Calvin Klein Eternity Eau Fresh parfemska voda za žene
Calvin Klein Eternity Eau Fresh parfemska voda za žene
100 ml
685,00kn

Kod: CAK17340 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Calvin Klein Eternity Eau Fresh
Sastav

Ljupka i svježa ženska parfemskavoda Calvin Klein Eternity Eau Fresh će vas povesti u šetnju čarobnim cvjetnim vrtom. U njezinoj delikatnoj mirisnoj kompoziciji odražavaju se romantika i spontanost prirode, koje slave vječnu ljubav.

  • cvjetni miris s voćnim i vodenim notama
  • lansiran zajedno s muškim parfemom Calvin Klein Eternity for Men Cologne
  • lansiran 2020.

Sastav mirisa
Uvodne note pripadaju slasnoj, sočnoj krušci, natopljenoj blistavim, opojnim i raskošnim mirisom jasmina. Ubrzo im se pridružuje izuzetno ženstveni božur i završne, meke note jantara i drva, koje parfemu daju mladenački energetski naboj.

Priča o mirisu
Calvin Klein Eternity Eau Fresh predstavlja laganiju, modernu interpretaciju kultnog parfema Calvin Klein Eternity. Parfumerski duo je inspiraciju pronašao u svježini cvjetnih vrtova i savršenim oblicima koji se pojavljuju na mirnoj površini mora. Elegantan dizajn flakona ostaje isti kao kod prethodnih parfema Eternity, samo što je ovoga puta obojen u nježnu ružičastu nijansu koja evocira razigranost i ženstvenost.

U pozadini priče i kampanje ovog parfema odvija se priča zaljubljenog para kojeg već godinama spaja prava ljubav. Predstavlja ga top model Christy Turlington Burns sa svojim suprugom. Njezino lice ste mogli vidjeti u kampanji za Calvin Klein Eternity već 1988.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
božur
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
kruška
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni, vodeni

O brendu Calvin Klein

Brand je osnovao Calvin Klein skupa sa svojim poslovnim partnerom, Barryjem Schwartzom, 1968. godine. Osamdesetih godina Calvin Klein je, prišivši svoje ime na zadnji džep hlača, od najobičnijih traperica stvorio dizajnerski detalj za svaki ormar.

Čiste linije i jednostavan stil Calvin Kleina su legendarne. Isto vrijedi i za parfeme Calvin Klein koji su postali antologijski ne samo zbog svoje nezamjenjive mirisne kompozicije, već i zbog savršenog dizajna.
Prvi mirisi nastali su krajem 70-ih godina i za mnoge su i danas zrcalom duha desetljeća u kojem su nastali.

Početkom 90-ih godina tržištu su predstavljeni revolucionarni mirisi Obsession i Eternity koji su postali legende i tako definitivno utvrdili poziciju Calvina Kleina u svijetu parfema. Mirisi Calvin Klein nastaju u suradnji s vodećim proizvođačima parfema iz cijeloga svijeta i pod pokroviteljstvom su jedne od najvećih vodećih kozmetičkih kompanija Coty.

Ocjena Calvin Klein Eternity Eau Fresh