Calvin Klein Eternity Airparfemska voda za žene

Calvin Klein Eternity Air parfemska voda za žene
Calvin Klein Eternity Air parfemska voda za žene
Besplatna dostava
705,00kn

Uštedite 39%
100 ml
429,40kn

Kod: CAK9102 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 24. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 28. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Calvin Klein Eternity Air
Sastav

Parfemska voda za žene Eternity Air od branda Calvin Klein je poput dubokog mirisanja svježeg proljetnog zraka. Izražava iskrenu životnu radost i sreću od ljubavi koja ne poznaje granice.

  • cvjetno voćni miris
  • za romantičnu modernu ženu
  • pogodan za dan, posebno za toplije vrijeme

Sadržaj mirisa
Na početku se u mirisu sladak grejp i crveni ribiz prepliću sa svježim notama prozračno čistog zraka. Trenutak kasnije se javlja srce koje čine nježni božuri, đurđica i neodoljivo slatka kruška. Baza cijele kompozicije je mješavina toplog cedrovog drveta, ambergrisa i mošusa zahvaljujući kojima je miris vrlo zavodljiv i privlačan.

Priča o mirisu
Ova parfemska voda je blještavo svježa interpretacija legendarnog mirisa Eternity. Poput svoga prethodnika i Eternity Air je priča o dubokoj i predanoj ljubavi. Nježni elegantni miris tržištu je predstavljen 2018. godine.

Sastav

Glava
zračni tonovi, grejp, crni ribiz
Srce
kruška, đurđica, božur
Baza
mošus, ambergris, cedar
Vrsta mirisa
cvjetni, voćni

O brendu Calvin Klein

Brand je osnovao Calvin Klein skupa sa svojim poslovnim partnerom, Barryjem Schwartzom, 1968. godine. Osamdesetih godina Calvin Klein je, prišivši svoje ime na zadnji džep hlača, od najobičnijih traperica stvorio dizajnerski detalj za svaki ormar.

Čiste linije i jednostavan stil Calvin Kleina su legendarne. Isto vrijedi i za parfeme Calvin Klein koji su postali antologijski ne samo zbog svoje nezamjenjive mirisne kompozicije, već i zbog savršenog dizajna.
Prvi mirisi nastali su krajem 70-ih godina i za mnoge su i danas zrcalom duha desetljeća u kojem su nastali.

Početkom 90-ih godina tržištu su predstavljeni revolucionarni mirisi Obsession i Eternity koji su postali legende i tako definitivno utvrdili poziciju Calvina Kleina u svijetu parfema. Mirisi Calvin Klein nastaju u suradnji s vodećim proizvođačima parfema iz cijeloga svijeta i pod pokroviteljstvom su jedne od najvećih vodećih kozmetičkih kompanija Coty.

Ocjena Calvin Klein Eternity Air