Preskočite na glavni sadržaj

Tutorijal: Spektakularni brončani make-up look za ljetni dan

28. 08. 2023.

Iva Davies

Čitanje 2 minute

Još uvijek niste pronašli savršen make-up look za ljeto? Ne morate dalje tražiti. Za vas imamo jednostavne upute za brončani make-up. Ima li boljeg vremena da izgledate poput brončane božice od današnjeg! Pa hrabro krenite.

Zgrabite svoje omiljene kistove i napravite čaroliju! I ne brinite, čak i ako prvi put ne dobijete look koji vrišti „možda je takva rođena“, već „spavala cijelu noć s bronzerom na licu“, to je i dalje samo igra. Uvijek možete krenuti ispočetka!

Kako postići brončani make-up look

  1. Pripremite lice kremom za toniranje ili podlogom, a obrve oblikujte maskarom za obrve ili olovkom
  2. Najsvjetlije sjenilo iz palete Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs Bronze Absolu nanesite kistom u unutarnji kut. Vaš pogled će zablistati.
  3. Cijeli pomični kapak osjenčajte brončanim sjenilom za oči i potamnite trepavice najtamnijom nijansom. Želite najveći intenzitet u vanjskom kutu oka.
  4. Nanesite GUERLAIN Terracotta Light brončani puder na područja koja će vam prva pocrniti. Dakle na obraze, vrh nosa i čelo. Počnite lagano, uvijek možete dodati više.
  5. Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils maskaru nanesite na trepavice u nekoliko slojeva za ekstra duge i guste trepavice.
  6. Highlighterom MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish naglasite vrh nosa i vrh jagodičnih kostiju.  I ne zaboravite istaknuti srce na usnama.
  7. Ruž Estée Lauder Pure Colour Matte nanesite na cijele usne. Mat je i izdrži cijeli dan.

Za brončani make-up trebat će vam

Brončani look zaista pristaje svima. Isprobajte ga! I ne zaboravite pogledati naš video.