Avon Incandessence

parfemska voda za žene 50 ml

Avon Incandessence parfemska voda za žene 50 ml
Akcija
50 ml
75,00kn

Kod: AVO0027 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak 23. 05. 2019.
Avon Incandessence
50 ml | 75,00kn

Opis parfema Avon Incandessence

Parfemska voda Avon Incandessence će vas zahvaljujući svojoj čulnoj aromi prenijeti u čarobne orijentalne vrtove prepune cvijeća u cvatu.

  • cvjetno-voćni miris
  • za romantičnu ženu
  • za cijeli dan

Sastav

Sadržaj
bergamot, ruža, tikovina
Vrsta mirisa
cvjetni, voćni

O brandu Avon

Avon kozmetika i parfemi – danas već legendarni među kozmetičkim tvrtkama. Na početku priče o brandu stoji trgovački putnik knjigama, David Mc Connell. Krajem 19. stoljeća je David započeo uz knjigu poklanjati mali mirišljavi dar. Budući da je zanimanje za njegove mirise bilo veće nego za knjige, osnovao je vlastitu kozmetičku tvrtku – California Parfume Company.

Veliki broj proizvoda, uvedenih na tržište 1929. godine, dobio je naziv po rodnom mjestu omiljenog McConnellovog spisatelja Wiliama Shakespeara, Stradford upon Avon. Postali su toliko popularni da se tvrtka 1939. godine službeno preimenovala na Avon Product Inc.

Do današnjeg dana, Avon Cosmetics poštuje svoje obećanje da će štititi zdravlje žena i braniti njihova prava. U okviru svoje društvene budnosti, fokusira se također na ekologiju i obnovu kišnih prašuma. Kao jedna od prvih poznatih kozmetičkih tvrtki već više od 20 godina ne vrši testiranje proizvoda na životinjama.

Ocjena Avon Incandessence

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!