AvonAttraction for Him toaletna voda za muškarce

1×
Avon Attraction for Him toaletna voda za muškarce
Avon Attraction for Him toaletna voda za muškarce
Preporučena maloprodajna cijena
138,90kn

Uštedite 17%
75 ml
113,90kn

Dostupno | Kod: AVO3892
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 21. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
petak 21. 01. 2022.

Zaboravite brige i pustite da vrijeme polako teče. Toaletna voda Avon Attraction for Him idealan je dodatak za muškaraca koji obožava ležeran stil i uvijek sluša svoje instinkte.

  • aromatični miris s biljnim notama
  • začinski miris
  • za muškarca koji se ne boji biti svoj
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Sadržaj
đumbir, mošus, dimni tonovi
Vrsta mirisa
aromatična, začinski

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.