Artdeco Invisible Lip Contourprozirna olovka za usne sa šiljilom

Artdeco Invisible Lip Contour prozirna olovka za usne sa šiljilom
Artdeco Invisible Lip Contour prozirna olovka za usne sa šiljilom
Preporučena maloprodajna cijena
37,00kn

Uštedite 18%
0,3 g
30,29kn

Kod: ART1470 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 20. 07. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 22. 07. 2020.

Opis proizvoda Artdeco Invisible Lip Contour
Osobine

Olovka za usne Artdeco Invisible Lip Contour sprječit će neželjeno razlivanje ruža, te tako omogućiti kreiranje savršenog oblika usana.

Svojstva:

  • hidratizira usne
  • sprječava razlivanje ruža van usana

Način upotrebe:
Ocrtajte olovkom obris usana, potom nanesite ruž ili sjaj za usne.

Osobine

Nijansa
prozirni

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Invisible Lip Contour