Preskočite na glavni sadržaj

Ariana Grande

O brandu Ariana Grande

Pop diva, američka glumica i pjevačica Ariana Grande kreirala je vlastitu kolekciju parfema koji su baš poput nje – očaravajući, zaigrani i energični. Kolekcija parfemskih voda odražava energiju i životni stil ove pop dive i odmah će vas uvesti u svijet živopisnih snova i neograničenih mogućnosti.

 

Svaka parfemska voda predstavljena je u jedinstvenom, razigranom flakonu koji će vas očarati poput samog mirisa.  Pjevačica je 2015. predstavila svoj prvi miris, voćno-cvjetnu parfemsku vodu Ari by Ariana Grande. Godinu dana kasnije lansirana je parfemska voda Ariana Grande Sweet Like Candy, a 2017. svjetlo dana ugledao je parfem Ariana Grande Moonlight. 
Parfemska voda Ariana Grande Cloud odmah privlači svojim originalnim flakonom.
2019. je na tržište lansirana parfemska voda Ariana Grande Thank U Next, koja će vas oduševiti svojim iskričavim gornjim notama bijele kruške te baznim notama makrona i baršunastog mošusa.
Ariana je 2021. predstavila svoj osmi parfem, Ariana Grande God Is A Woman, koji će vas očarati sočnim notama svježe kruške, zavodljivim mirisom latica damaščanske ruže i baznim notama vanilije i cedra.  Svakog vjernog obožavatelja razveselit će poklon set Ariana Grande, koji sadrži parfemsku vodu Ariana Grande i mirisnu kozmetiku za tijelo. Zahvaljujući jedinstvenim mirisima, postat ćete zvijezda večeri spremna za svjetla reflektora, baš poput Ariane.

cijeli tekst sakriti tekst