Amouage Love Tuberoseparfemska voda za žene

Amouage Love Tuberose parfemska voda za žene
Amouage Love Tuberose parfemska voda za žene
100 ml
1.658,90kn

Kod: AMU05462 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 02. 03. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 04. 03. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Amouage Love Tuberose
Sastav

Čista i opojna poput bijelih cvjetova tuberoze. Takva je ženska parfemska voda Amouage Love Tuberose. Njezin miris pripovijeda romantičnu priču o neuzvraćenoj ljubavi. Pomirišite cvijeće iz tajnog vrta i otplovite na valovima romanse.

  • cvjetni, slatki miris
  • za romantičnu ženu
  • pogodan za dnevno i večernje nošenje

Sastav mirisa
Parfemska voda za žene Amouage Love Tuberose je poput slatkog, opojnog nektara. Glava mirisa sadrži tuberozu koju ponekad zovu i noćnim hijacintom, gardeniju te jasmin. U srcu mirisa nalazi se neobična kombinacija vanilije i šlaga. U bazi mirisa osjetit ćete tople note cedra i sandalovine.

Priča o mirisu
Parfemska voda Amouage Love Tuberose dio je kolekcije mirisa The Secret Garden. U bojama flakona odražava se nježnost i slatkoća njegova sadržaja. Miris je predstavljen 2018.

Sastav

Glava
gardenija, tuberoza, jasmin
Srce
vanilija, šlag
Baza
sandalovina, cedar
Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.

Ocjena Amouage Love Tuberose