AmouageCrimson Rocks parfemska voda uniseks

1×
Amouage Crimson Rocks parfemska voda uniseks
Amouage Crimson Rocks parfemska voda uniseks
Besplatna dostava
100 ml
2.250,00kn

Dostupno | Kod: AMU05600
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 28. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
petak 28. 01. 2022.

Parfemska voda Amouage Crimson Rock sadrži veličanstvenost i ljepotu vrhova visokih planina. U njezinoj mirisnoj kompoziciji primijetit ćete ružu, koja na ovim planinama raste odolijevajući ekstremnim uvjetima. Uživajte u mirisu koji će vas obuzeti slatkim osjećajem mira i tišine.

  • drvenasti miris s notama cimeta
  • parfemska voda Crimson Rock dio je kolekcije Renaissance
  • miris za muškarce i žene, lansiran 2020

Sastav mirisa
Vaša osjetila najprije će pobuditi note ružičastog papra s cimetom koji, prema riječima autorice, „miriše crveno”. U uvodne note ukomponirana su i dva različita ekstrakta ruže veličanstvenog mirisa te med od žižule zemljanih podnota. Duge završne note obilježene su hrastom i sandalovinom s daškom vetivera.

Priča o mirisu
Parfem Amouage Crimson Rock u crvenom flakonu, koji ne možete ne primijetiti, djelo je parfumerke Domitille Michalon Bertier. Inspiracija su joj bile planine Al Hajar u Omanu, kojima se oduševila jednog travnja u trenutku kad su planine bile osvijetljene posljednjim zrakama sunca. Boja koja se odražavala na brdima, kao i odsjaj crvenila ruža koje parfem sadrži, ostavili su svoj pečat i na flakonu.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
ružičasti papar, cimet
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ruža, med
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
drvo cedra, hrast, vetiver
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni, drveni

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.