Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

kremasti highlighter u sticku

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick kremasti highlighter u sticku
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick kremasti highlighter u sticku
nijansa 1 Light Gold 9 g
268,34kn

Kod: YSL07052 | Više od 20 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 25. 07. 2019.
DPD dostava na otoke
četvrtak 01. 08. 2019.
Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick
nijansa 1 Light Gold 9 g | 268,34kn

Opis proizvoda Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick

Yves Saint Laurent Touche Éclat Shimmer Stick, kremasti highlighter u stiku, naglasit će odabrane dijelove te će vaše lice zasjati.

Svojstva:

  • lice u trenu postaje blistavo
  • odmah se stapa s kožom čime se dobija ujednačen i prirodni izgled
  • naglašava odabrane dijelove lica
  • ugodna kremasta struktura jednostavna je za nanošenje

Način upotrebe:
Highlighter nanesite na gornji dio jagodica, ispod obrva, iznad gornje usne ili na dekolte. Nježnim pokretima umasirajte kako bi se upio.

O brendu Yves Saint Laurent

Brand Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema.

Yves Saint Laurent bio je jedan od najutjecajnijih i najuglednijih modnih kreatora 20. stoljeća. Tijekom svoje karijere duge više od 40 godina uobličavao je i mijenjao modne trendove i vjerovao da je ljepota apsolutni izražaj karaktera.

Yves Saint Laurent je sa svojih 25 godina preuzeo upravljanje modnom kućom Dior i tako postao povijesno najmlađi umjetnički direktor u svijetu haute couture. Svoj vlastiti brand predstavio je svijetu 1961. godine.

Ekskluzivna kozmetika, make-up i originalni parfemi Yves Saint Laurent sastavni su dio ovog čuvenog branda. Prepustite se užicima jedinstvene kompozicije mirisa Black Opium ili počastite svoje lice finim dodirima proizvoda iz kolekcije Touche Éclat.

Osjetite i vi luksuz najboljih proizvoda, od kojih su mnogi s pravom postali ikone vremena. Yves Saint Laurent - Kad ljepota postane gesta.