Yankee Candle Sparkling Cinnamon

vosak za aroma lampu 22 g

Yankee Candle Sparkling Cinnamon vosak za aroma lampu 22 g
vosak za aroma lampu 22 g
17,66kn

Kod: YAC1482 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 22. 05. 2019.
Yankee Candle Sparkling Cinnamon
vosak za aroma lampu 22 g | 17,66kn

Sastav

Glava
cimet
Srce
kardamom, klinčić
Baza
drvo cedra, lovorov list
Karakter mirisa za dom
začinski

O brandu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Sparkling Cinnamon

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!