Yankee Candle Scenterpiece Noahelektrična aroma lampa s brojačem vremena (Grey)

Yankee Candle Scenterpiece  Noah električna aroma lampa s brojačem vremena (Grey)
Yankee Candle Scenterpiece  Noah električna aroma lampa s brojačem vremena (Grey)
218,73kn

Kod: YAC04156 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 12. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 14. 08. 2020.

Opis parfema Yankee Candle Scenterpiece Noah
Sastav

Električna aroma lampa Yankee Candle Scenterpiece Noah pružit će vam maksimalni mirisni užitak i na dulje vrijeme učinit će vaš dom mirisnim. Zahvaljujući punjenju koje možete po želji mijenjati, u interijeru ćete uvijek stvarati atmosferu točno po svojim željama.

Način upotrebe:
Koristite po priloženim uputama.

Sastav

Tip punjenja
kabelski
Materijal
keramika
Vrste aroma lampi
električne

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Scenterpiece Noah