Skip to main content

Yankee CandleHoliday Party Shade & Tray sjenilo (For Large or Medium Candles)

Yankee Candle Holiday Party Shade & Tray sjenilo (For Large or Medium Candles)
Yankee Candle Holiday Party Shade & Tray sjenilo (For Large or Medium Candles)
Novo
245,99kn

Dostupno | Kod: YAC07417
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 26. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
srijeda 26. 01. 2022.

Sjenilo Yankee Candle Holiday Party Shade & Tray je nužan dodatak za sve ljubitelje svijeća. Sjenilo štiti plamen svijeće, te tako ne dozvoljava da svijeća neujednačeno gori. Uz to svojim dizajnom krasno će od svakog interijera napraviti topli kutak.

Svojstva:

  • ima dekorativnu funkciju

Način upotrebe:
Svijeću uvijek palite u odgovarajućem svijećnjaku ili posudici. Sjenilo stavite na svijeću prema priloženim uputama.

Sastav

Materijal
staklo

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.