Yankee Candle Alpine Christmaspoklon set XV.

Yankee Candle Alpine Christmas poklon set XV.
Yankee Candle Alpine Christmas poklon set XV.
poklon set XV.

Kod: YAC06068 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Evergreen Mist vosak za aroma lampu 22 g + After Sledding vosak za aroma lampu 22 g + Candlelit Cabin vosak za aroma lampu 22 g

Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Yankee Candle Alpine Christmas
Sastav

Obradujte sebe ili svoje najbliže savršenim parfemskim setom Yankee Candle Alpine Christmas . Miris na poklon će sigurno oduševiti primatelja.

Svojstva:

  • božićni miris
  • poklon pakiranje
  • odlična ideja za poklon
  • miris drveća
  • gurmanski miris
  • orijentalna aroma
  • slatka aroma

Način upotrebe:
Vosak koji se topi u aroma lampi nemojte ostavljati nikada bez nadzora niti u blizini lako zapaljivih predmeta. Ne ostavljajte proizvod u domašaju djece ili kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute.

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
drvenasti, biljni, slatkasti, gurmanski
Vrste voska
drugi
Upotreba voska
za aroma lampu

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Alpine Christmas