Yankee Candle Alpine Christmaspoklon set III.

Yankee Candle Alpine Christmas poklon set III.
Yankee Candle Alpine Christmas poklon set III.
poklon set III.
248,09kn

Kod: YAC06076 | Više od 5 kom na zalihi

Apline Christmas svijećnjak za malu svijeću 1 kom + Wihte Fir čajna svijeća 3 kom + Christmas Magic čajna svijeća 3 kom + Snowflake Cookie čajna svijeća 3 kom + Gin Fizz Pomegranate čajna svijeća 3 kom + Evergreen Mist čajna svijeća 3 kom + Candelit Cabin čajna svijeća 3 kom

1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 24. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 28. 09. 2020.

Opis parfema Yankee Candle Alpine Christmas
Sastav

Čajna svijeća uljepšat će atmosferu svake romantične večere i obične večeri. Svijeća u svijećnjaku postat će dodatak vašeg doma i ugodno će zamirisati u svakom manjem interijeru. Kombinacijom nekoliko mirisa možete kreirati mirisni užitak po svojoj želji.

Svojstva:

  • tematski blagdanski miris
  • zimski miris
  • božićni miris

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute. Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična
Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
drvenasti, slatkasti, voćni, gurmanski, svježi, začinski
Vrste fitilja
pamučni
Broj fitilja
1
Vrste voska
drugi
Vrste svijećnjaka
za čajne svijeće
Materijal
keramika

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Alpine Christmas